iPhone Zakelijk Aanbieding overzicht

De iPhone is de laatste jaren ook dominant op de zakelijke markt. Zakelijke gebruikers willen vaak een iPhone voor dezelfde redenen als particulieren: de iPhone is simpelweg een hele goede smartphone, hij ziet er mooi uit en de grote app market voor iOS. Ook zien sommige gebruikers de iPhone als statussymbool. We hebben daarom voor zakelijke gebruikers hier de beste websites aanbiedingen voor de iPhone verzameld. Deze zakelijke iPhone aanbiedingen zijn vooral gericht op kleine zakelijke gebruikers en ZZP'ers.

 

KPN Zakelijke iPhone Aanbiedingen
KPN is al jaren marktleider op de zakelijke markt en uiteraard heeft KPN ook aanbiedingen voor de iPhone.

Op dit moment biedt KPN zakelijk de volgende aanbieding:
Bedrijfsbundel XL 300: 300 belminuten/sms per maand/500MB databundel.
Nu 9 maanden 50% korting op je abonnement en je betaal de eerste 9 maanden €25 i.p.v. €50.

Bij dit abonnement kost de iPhone 5 €165 en de iPhone 4S €85.

Uiteraard kun je de iPhone 4S en iPhone 5 ook met andere KPN zakelijke abonnementen afsluiten. Kijk hier voor alle KPN zakelijke aanbiedingen.

Vodafone Zakelijke iPhone Aanbiedingen

Vodafone heeft op dit moment alleen de iPhone 4 beschikbaar voor (kleine) zakelijke gebruikers. Deze is dan wel gratis bij een 2-jarig Vodafone Zakelijk €35 abonnement (195 belminuten en 2 GB databundel).

De eerste 12 maanden betaal je €26,25 per maand en het tweede jaar €35.

 

Kijk hier voor de Vodafone zakelijke aanbiedingen.

vodafone zakelijk

T-Mobile Zakelijke Aanbiedingen
T-Mobile heeft een iPhone 5 aanbieding voor haar zakelijke klanten.
De top aanbieding van T-Mobile is een 2 jarig iSmart 500 abonnement (500 belminuten en nu onbeperkt internet).
De eerste 3 maanden krijg je 50% korting op je abonnement en nu dus gratis onbeperkt internet voordeel optie. De iPhone 5 kost bij dit abonnement €70.

Kijk hier voor T-Mobile zakelijke iPhone aanbiedingen.

Uiteraard is de iPhone 5 ook beschikbaar met andere T-Mobile abonnementen.

tmobile-logo

Andere Zakelijke Webshops
Naast de grote 3 providers zijn er ook enkele webshops gespecialiseerd in zakelijke telecom aanbiedingen. Enkele goede zakelijke telecom webshops zijn:
  1. ICTango
  2. Castle Business
  3. Belsimpel
  4. Typhone


Als je een zakelijk ondernemer bent is het afsluiten van een zakelijk mobiel telefoon en internet abonnement interessant. Bij zakelijke abonnementen betaal je doorgaans minder als je buiten je bundel belt. Je kunt de btw aftrekken als je een zakelijk abonnement op de zaak hebt. Hiervoor is het belangrijk dat je privé en zakelijk bellen gescheiden houdt. Veel ZZP'ers hebben een abonnement voor zowel privé als zakelijk. Daarbij geldt als regel dat als je tenminste 10% van je gebruik zakelijk is, dat je dit abonnement als zakelijke kosten kunt opgeven (BTW dus niet aftrekken). Kijk voor meer info op de website van de belastingdienst en als je er niet uitkomt, kun je natuurlijk altijd de belastingdienst bellen.